Live on the beach, change your life.
here at santo coyote ocean cantina, located in the city of puerto peñasco sonora, we are looking for a food and beverages director for a project similar to a hotel, managing a restaurant, a pool bar and future projects happening in the condo development in which we are located.
we are offering the following:
- company car.
- we will help with your relocation.
- competitive salary will be offered based on experience.
*requirements*:
- experience in a similar role, preferably in the hotel industry.
- have a conversational-advanced english level.
- must know how to operate excel and have soft restaurant skills.
- have references from your previous positions.
- be ready to move soon to puerto peñasco.
*responsibilities*:
- managing the day to day operation of the business.
- help with inventories and payroll.
- being present on the service floor during rush hours and at a short time notice.
- making strategies for the high and low season.
- managing staff.
- tend to the customers who complain about something.
- have communication skills.
- ______________________________________
vive en la playa, cambia tu vida.
aquí en santo coyote ocean cantina, ubicada en la ciudad de puerto peñasco, sonora, estamos buscando un director de alimentos y bebidas para un proyecto similar a un hotel, que gestione un restaurante, un bar junto a la piscina y futuros proyectos que se llevarán a cabo en el desarrollo de condominios donde estamos ubicados.
ofrecemos lo siguiente:
- automóvil de la empresa.
- ayuda con tu traslado.
- se ofrecerá un salario competitivo basado en la experiência.
*requisitos*:
- experiência en un puesto similar, preferiblemente en la industria hotelera.
- nível de inglés conversacional-avanzado.
- conocimientos de excel y habilidades básicas de restaurante.
- tener referencias de tus posiciones anteriores.
- estar listo para mudarte pronto a puerto peñasco.
*responsabilidades*:
- gestionar la operación diaria del negocio.
- ayudar con los inventarios y la nómina.
- estar presente en el área de servicio durante las horas pico y con poco tiempo de aviso.
- elaborar estrategias para la temporada alta y baja.
- gestionar al personal.
- atender a los clientes que se quejen de algo.
- tener habilidades de comunicación.
tipo de puesto: tiempo completo
salario: $20,000.00 - $25,000.00 al mes
horario:
- turno de 8 horas
prestaciones:
- servicio de comedor
tipos de compensaciones:
- propinas
lugar de trabajo: una ubicación