Live on the beach, change your life.here at santo coyote ocean cantina, located in the city of puerto peñasco sonora, we are looking for a food and beverages director for a project similar to a hotel, managing a restaurant, a pool bar and future projects happening in the condo development in which we are located.we are offering the following:- company car.- we will help with your relocation.- competitive salary will be offered based on experience.
*requirements*:- experience in a similar role, preferably in the hotel industry.- have a conversational-advanced english level.- must know how to operate excel and have soft restaurant skills.- have references from your previous positions.- be ready to move soon to puerto peñasco.
*responsibilities*:- managing the day to day operation of the business.- help with inventories and payroll.- being present on the service floor during rush hours and at a short time notice.- making strategies for the high and low season.- managing staff.- tend to the customers who complain about something.- have communication skills.- ______________________________________vive en la playa, cambia tu vida.aquí en santo coyote ocean cantina, ubicada en la ciudad de puerto peñasco, sonora, estamos buscando un director de alimentos y bebidas para un proyecto similar a un hotel, que gestione un restaurante, un bar junto a la piscina y futuros proyectos que se llevarán a cabo en el desarrollo de condominios donde estamos ubicados.ofrecemos lo siguiente:- automóvil de la empresa.- ayuda con tu traslado.- se ofrecerá un salario competitivo basado en la experiência.
*requisitos*:- experiência en un puesto similar, preferiblemente en la industria hotelera.- nível de inglés conversacional-avanzado.- conocimientos de excel y habilidades básicas de restaurante.- tener referencias de tus posiciones anteriores.- estar listo para mudarte pronto a puerto peñasco.
*responsabilidades*:- gestionar la operación diaria del negocio.- ayudar con los inventarios y la nómina.- estar presente en el área de servicio durante las horas pico y con poco tiempo de aviso.- elaborar estrategias para la temporada alta y baja.- gestionar al personal.- atender a los clientes que se quejen de algo.- tener habilidades de comunicación.tipo de puesto: tiempo completosalario: $20,000.00 - $25,000.00 al meshorario:- turno de 8 horasprestaciones:- servicio de comedortipos de compensaciones:- propinaslugar de trabajo: una ubicación